30 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκδήλωση της ΠΟΕΣΥ στην Πάτρα για τα 30χρονα της Ομοσπονδίας

Σε εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Porto Rio, η ΠΟΕΣΥ τίμησε τα ιδρυτικά μέλη της από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν από την ΕΣΗΕΠΗΝ στην ίδρυσή της.

Στην εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΣΥ τιμήθηκαν οι αείμνηστοι διατελέσαντες πρόεδροι της ΕΣΗΕΠΗΝ Χρήστος Αθανασίου, Γιάννης Βουλδής, Άγγελος Βλαχάκης, οι οποίοι συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της Ομοσπονδίας, καθώς και ο επίσης, διατελέσας πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Γιάννης Καραλής, ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία δημιουργίας της ΠΟΕΣΥ. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι οικείοι των τεσσάρων αειμνήστων προέδρων της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ -ΕΣΗΕΠΗΝ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι αντιπεριφερειάρχες  Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα και Τουριστικής ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΠΗΝ, καθώς και ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτόπουλος και εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου.